Karismaattinen Justin Timberlake

Justin Timberlake on yhdysvaltalainen laulaja sekä näyttelijä. Hän on syntynyt 31. tammikuuta vuonna 1981 Memphisissä. Justin tuli kuuluisuuteen suositun poikabändin ’N Sync- yhtyeen jäsenenä. Vuonna 2002 hän lähti kuitenkin soolouralle ja julkaisi sooloalbuminsa Justified. Vuonna 2006 hänen soolouransa jatkui menestyksekkäästi, kun hän julkaisi toisen albuminsa FutureSex/LoveSounds. Nämä albumit ovat niin loistavia, että niitä kuunnellaan yhä edelleen, vaikka aikaa on kulunut yli 10 vuotta.

justin timberlake

Ura

Justin Timberlake on myynyt albumeitaan maailmanlaajuisesti yli 17 miljoonaa kappaletta. Jo vuonna 1993 Justinin ollessa vain 12-vuotias hän sai kuuluisuutta Disneyn The Mickey Mouse Club -tv-sarjassa, jossa oli myös muitakin lapsitähtiä. Ohjelman kautta hän tapasi muun muassa tulevan tyttöystävänsä Britney Spearsin, kiertuetoverin Christina Aguileran sekä tulevan yhtyetoverinsa JC Chasezin.

Justinin entinen bändi ’N Sync nousi julkisuuteen jo vuonna 1988. Muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2002 Justin päätti kokeilla soolouraa ja muuttaa samalla imagoaan teinitähti-idolista aikuisempaan seksikkäämpään suuntaan. Soolouralle lähteminen olikin suuri menestys, sillä Justinin molemmat albumit myivät heti todella hyvin. Ensimmäinen Sooloalbumi Justified nousi heti Billboard-listan sijalle 2. Albumi sisältää huippusuositut hitit Like I love You, Cry Me a River ja Rock Your Body.

Seuraava sooloalbumi FutureSex/LoveSounds nautti myös samanlaista suosiota ja levyllä on suositut biisit kuten SexyBack, Summer Love ja What Goes Around. Tämän lisäksi Justin on tehnyt useita muita singlejä yhteistyössä muiden artistien kanssa. Justin Timberlake on myös loistava näyttelijä ja hän on näytellyt monissa elokuvissa, kuten muun muassa elokuvissa The Love Guru, Bad Teacher, Vain seksiä sekä The Social Network.

Yksityiselämä

Justin Timberlake muistetaan myös suhteestaan Britney Spearsiin, jolloin he seurustelivat teini-ikäisenä. Suhde päättyi jo vuonna 2002, mutta se muistetaan yhä edelleen, osittain Britney Spearsin sekoilujen vuoksi. Timberlake on seurustellut vuodesta 2007 asti näyttelijä Jessica Bielin kanssa. He menivät naimisiin vuonna 2012 ja huhtikuussa 2015 syntyi heidän esikoispoika. Justin Timberlake omistaa Yhdysvalloissa muutamia ravintoloita ja hänellä on myös the William Rast -niminen vaatemerkki. Timberlake on tehnyt myös hyväntekeväisyystyötä.