Jennifer Lopez

jennifer lopez

Jennifer Lopez on yksi maailman tunnetuimpia viihdeartisteja, joka tunnetaan myös taiteilijanimeltään J.Lo. Lopez on syntynyt Bronxissa, New Yorkissa 24. heinäkuuta vuonna 1969. Lopez on oikea monilahjakkuus, sillä hän on menestynyt laulaja, näyttelijä, tanssija sekä tuottaja. Lopezin ura alkoi tanssimisesta ja lopulta hän päätyi elokuviin. Elokuvien kautta tähti päätyi myös musiikkiuralle, jossa hän on myös menestynyt erinomaisesti. Jennifer Lopez puhuu äidinkielenään englantia sekä espanjaa, sillä hänen sukujuurensa ovat Puerto Ricosta. People-lehti on nimennyt tähden vuonna 2011 maailman kauneimmaksi naiseksi.

Musiikkiura

Lopezin musiikkiura alkoi oikein todenteolla vuonna 1999, kun laulajan esikoisalbumi On the 6 julkaistiin. Albumilla ollut esikoissingle If you had my love sijoittui heti ensimmäiselle sijalle Billboard Hot 100 -listassa.

Lopezin toinen albuumi J.Lo julkaistiin vuonna 2001 ja se sijoittui heti kärkeen ensimmäisellä listaviikollaan. Tämän albumin jälkeen Lopez julkaisi albumista melko pian vielä Remix-albumin, jossa kappaleissa oli mukana rap-artistit Ja Rule sekä Cadillac Tah.

Vuonna 2002 Lopez julkaisi kolmannen albuminsa This is me.. Then, jonka kappaleista Jenny from the Block, All I have ja I’m glad ovat tunnetuimmat. Näiden albumien lisäksi Lopez on julkaissut vielä neljä albumia lisää, joista yksi on espanjan kielinen. Viiimeisin albumi Love? Julkaistiin toukokuussa 2011. Albumilta löytyvät hittisinkut Papi sekä On the Floor, jossa on mukana Pitbull. Tämän albumin jälkeen Lopez on pitänyt hiljaiseloa musiikkiurallaan ja keskittynyt perheeseensä sekä lähinnä näyttelijän uraansa.

Yksityisyyselämä

Jennifer Lopez on ollut naimisissa yhteensä kolme kertaa, Ojani Noan sekä taustatanssijan Cris Juddin kanssa ennen laulaja Marc Anthonya. Lopez avioitui Anthonyn kanssa kesäkuussa 2004 ja pariskunta sai kaksoset, tytön ja pojan, vuonna 2008. Jatkuvista riidoista johtuen pariskunta päättyi kuitenkin eroon heinäkuussa 2011. Tämän lisäksi tähti on tullut tunnetuksi seurustellessaan näyttelijä Ben Affleckin kanssa, jonka kanssa Lopez oli kihloissa.

Viihdeteollisuuden ulkopuolella Lopez taistelee ihmisoikeuksien sekä lasten rokotteiden puolesta. Tämän lisäksi Lopez tukee lastensairaalaa Los Angelesissa. Lopez on suunnitellut myös vaatteita sekä monia hajuvesiä, jotka kantavat tähden taiteilijanimeä, J.Lo.