Alma – Karma

alma

Alma on uusi Suomalainen Super taletti, joka julkaisi ensimmäisen singlensä Karman kesäkuussa ja onkin siitä asti nauttinut uskomattomasta suosiosta. Karmaa on kuunneltu Spotifysa uskomattomat 8,5 kertaa, joka on Suomalaiselle artistille aivan käsittämättömän suuri määrä.

Kansainvälisyyttä single sai viimeistään siinä vaiheessa, kun itse Sir Elton John valitsi sen yhdeksi omassa radio showssaan esitettävistä kappaleista. Alman menestys on ollut kuin suoraan satukirjan sivuilta, sillä epäonnistumisia ei juurikaan uralla ole tullut eteen.

Esiinnuýttyään vuonna 2013 Suomen Idolsissa, tuomaristossa ollut Sini Sabotage bongasi hänet. Tämän jälkeen Alma nähtiinkin Sinin keikoílla vakituisesti esiintymässä. Tämän jälkeen alkoi yhteistyö Saksalaisen musiikkituottaja Pascal Reindhardtin kanssa, joka taas omalta osaltaa johti suurempiin ympyröihin ja ensimmäisen singlen ilmestymiseen.

Nyt Almaa viedään jo Amerikassa asti ja taivas on vain rajana kun tämä nuori ja äärimmäinen lahjakas naisenalku on jo matkalla kohti suurempia kansainvälisiä lavoja. Alman kohdalla erkoista onkin se, että henen ei ole koskaan varsinaisesti tarvinnut taistella sadakseen levytyssopimuksen. Levy-yhtiöt Amerikkaa myöten ovat suorastaan taistelleet siitä, kuka heistä saa Alman omille listoilleen.

Alman erottaakin muista Suomalais muusikoista se, että hän on ollut alusta asti matkalla kansainvälisille lavoille. Tältä polulta ei ole poikettu ja työ on kantanutkin halutunlaista hedelmää.