Lost Society – Kolmas albumi ilmestyy pian!

Suomalaiset thrash metal -fanit pysyvät hädin tuskin housuissaan, sillä yksi tämän hetken kuumimmista metalliyhtyeistä Lost Society julkaisee kolmannen albuminsa, Braindead,  12. helmikuuta 2016. Jyväskylässä alkunsa saanut Lost Society on ollut suuressa nosteessa aina vuodesta 2010 lähtien, jolloin bändi perustettiin Samy Elbannan toimesta. Uusi albumi tuo mukanaan hieman hillitympää tyyliä, mutta musiikki pohjautuu edelleen aitoon thrash metalliin.

lostsociety

Lost Society

Lost Society on nelihenkinen metalliyhtye, joka pääsi nauttimaan suuremman yleisön suosiosta osallistuessaaan vuoden 2012 Global Battle Of the Bands -kilpailuun. Silloin myös saksalainen levy-yhtiö Nuclear Blast Records näki bändin potentiaalin ja kiinnitti heidät talliinsa. Vaikka bändin jäsenet Samy Elbanna, Arttu Lesonen, Mirko Lehtinen ja Ossi Paananen ovat kaikki nuoria, musiikissa kuuluu taito ja kokemus. Yhtye soittaa raskasta thrash metallia, ja tyylin sanotaan saaneen alkunsa 1980-luvun alussa kun englantilainen yhtye Amebix yhdisti hardcore punk -tyylin metalliin. Suomessa on paljon muitakin trash metal -yhtyeitä, kuten Stam1na ja Stone. Lost Society on kuitenkin tämän hetken tunnetuin uusi trash metal -bändi ja porukka on päässyt jo isoille lavoille legendojen kanssa, sillä bändi on toiminut lämppärinä esimerkiksi Slayerille ja Children of Bodomille.

 

braindeadLost Society – Braindead

Uusi albumi Braindead eroaa hieman kahdesta edellisestä albumista, sillä poikien musiikkityyli on muuttunut aikuisempaan suuntaan. Energiaa ei kuitenkaan uudelta albumilta puutu, se vain tulee läpi hieman erilaisella tyylillä. Kaaoszine.fi -sivusto on julkaissut laajemman arvostelun Lost Societyn uutuusalbumista ja hyvältä kuulostaa kaiken kaikkiaan!

Keväällä Lost Society starttaa yhteiskiertueen jenkkibändi Exoduksen kanssa. Kiertue saapuu Suomeenkin ja bändin voi nähdä Helsingissä ja Seinäjoella. Alta voit lukea tarkemmat päivämäärät Pohjoismaiden keikoista ja lisätietoa löytyy myös Nuclear Blast Records -sivuilta.

14.03.2016 Lille Vega, Kööpenhamina, Tanska

16.03.2016 Sticky Fingers, Göteborg, Ruotsi

18.03.2016  Rytmikorjaamo, Seinäjoki

19.03.2016 Nosturi, Helsinki

22.03.2016 Katalin And All That Jazz, Uppsala, Ruotsi

24.03.2016 KB, Malmö, Ruotsi